Ny bok! Konsten att gnälla. Stoppa gnäll hos andra och dig själv

Recensera/kommentera min bok ”Konsten att gnälla. Stoppa gnäll hos andra och dig själv.” Först till kvarn: 30 personer får bok att recensera!

De som anmäler sig får en bok hemskickad med posten. Anmäl dig till liria.ortiz@gmail.com. OBS! Skriv din postadress. Boken får du behålla eller ge som present till en annan person.

Vill du kommentera eller recensera och publicera din recension av boken ”Konsten att gnälla – Stoppa gnäll hos andra och dig själv” av Liria Ortiz? Din recension eller kommentar ska gärna publiceras i sociala medier, på Bokus, Goodreads, facktidningar eller andra forum som du finner lämpliga. Det går att publicera samma kommentar eller recension på olika kanaler. Om du vet om andra platser som man kan publicera recensioner var snäll och berätta det för mig. Jag blir tacksam om du vill maila mig när du har publicerat recensionen.

Om du vill rekommendera boken till andra eller köpa den själv hittar du den på bland annat på nätbokhandlarna Adlibris och Bokus.

Jag twittrar under namnet @PsykologLiria och jag finns också på Facebook, Twitter, LinkedIn och Youtube om du vill följa mig eller bli min FB-vän.

Tack på förhand till dig som bidrar med att sprida information om boken till intresserade.

Om du vill tipsa föreläsningsarrangörer om mig blir jag jätteglad. Bästa och snabbaste sättet att nå mig är via mail: liria.ortiz@gmail.com

Varma hälsningar

Liria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s